Enfield Council Inclusion Charter Workshop - Agenda

Date: Wednesday 16th June 2021 Time: 15:30 – 17:30 Hosted Virtually

Agenda

Time	Topic
15:30 – 15:50 20 min	Introduction from keynote speaker
15:50 – 16:05 <i>15 min</i>	Overview of local context
16:05 – 16:20 <i>15 min</i>	Presentation on best practice examples of inclusion
16:20 – 17:05 45 min	Break out session Discussion on practice examples
17:05 – 17:25 20min	Feedback and Inclusion Charter
17:25 – 17:30 <i>5min</i>	Closing statement
17:30	Workshop close

