Enfield Council Inclusion Charter Workshop - Agenda

Date: Wednesday 16th June 2021 Time: 15:30 – 17:30 Hosted via Microsoft Teams

Time	Topic	Presenter
15:30 – 15:35 <i>5 mins</i>	Welcome and introduction to keynote	Peter Nathan Director of Education, Enfield Council
15:35 – 15:55 20 mins	Keynote speaker	Dame Christine Lenehan Director of Council for Disabled Children
15:50 – 16:05 <i>15 mins</i>	Overview of local context	Peter Nathan
16:05 – 16:10 <i>5 mins</i>	Introduction to best practice presentations	Barbara Thurogood Head of SEN, Enfield Council
16:10 – 16:25 15 mins	Best practice presentations	Jennifer Linney Assistant Head Teacher at Chace Secondary School - Promoting understanding of difference and needs amongst staff at all levels Anna Trott and Gemma Fox Headteacher and SENCO at Raynham Primary - The impact of the nurture group on whole school practice Russell Davey Head Teacher at Oaktree Special School - Preparation for Adulthood and Inclusion at Oaktree
16:25 – 17:10 <i>45 mins</i>	Break out session: Session 1: Intro and scenarios	Facilitated by Corporate Strategy Service, Enfield Council
	Session 2: Inclusion Charter - What should be the vision of the inclusion charter?	
	 What should be included in the principles? 	
17:10 – 17:30 <i>20 mins</i>	Feedback and next steps	Corporate Strategy Service
17:30	Workshop close	<u>4</u> .